Praktijkcentrum Het Gemeentehuis
Care for Women


Ik ben Wendy Verbeek, een 50-jarige Care for Women specialiste.

Hormonale klachten kunnen een grote impact hebben op je leven. Het kan je dagelijkse doen en laten beheersen. Ik weet als geen ander wat je als vrouw meemaakt op het moment dat je te maken krijgt met hormonale problemen.

Als Care for Women specialiste ben ik zowel vanuit de reguliere als alternatieve geneeskunde opgeleid. Ik ben gespecialiseerd in het geven van de juiste adviezen bij:
* Overgangsklachten, zoals opvliegers, slaapproblemen, stemmingswisselingen, laag libido, depressiviteit en gewrichtsklachten.
* Menstruatieproblemen zoals hevig menstrueel bloedverlies, hoofdpijn, prikkelbaarheid, buikkrampen, hoofdpijn, downgevoel en eetbuien.
* Kiezen van de juiste anticonceptie - wat past het beste bij jou.
* Wanneer je graag zwanger wilt worden

Ik heb als doel vrouwen weer in balans te krijgen. Inzicht geven in wat er nou eigenlijk gebeurt in je lichaam is een eerste stap. Daarna gaan we samen aan de slag om te werken aan verlichting of zelfs helemaal verdwijnen van klachten.
Tevens ben ik gewichtsconsulente en voedingsdeskundige en heb ik me via de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) gespecialiseerd in menstruatie- en overgangsklachten en zwangerschap. Vanuit voeding kijk ik breder naar de klachten en kan ik handvatten meegeven voor een gezondere levensstijl.

Het fijne van een Care for Women-consult is, dat ik minimaal een uur de tijd neem -je staat dus niet na 10 minuten weer buiten-, en daarom echt aandacht en een luisterend oor heb.

De consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk bij vergoedingen of jouw zorgverzekering een consult met een Care for Women specialiste vergoed.

Meer informatie kun je vinden op mijn website: www.careforwomen-middelburg.nl.nl

Een afspraak maken is heel eenvoudig. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en kunt zo bij mij terecht. Maak zelf online een afspraak, 24 uur per dag, 7 dagen per week op mijn website.

Per mail kun je alle vragen stellen: w.verbeek@careforwomen.nl

Je kunt mij ook telefonisch bereiken voor informatie en/of het maken van een afspraak op: 0641831966